В Україні запускають бізнес-акселератор для жінок-підприємиць

"Дія.Бізес" презентував акселератор для українок, які вже мають або тільки планують запустити власний мікро- чи малий бізнес.

Програма "Відважна" спрямова на обмін досвідом та зміцнення спільноти жінок-підприємиць. Планується 12 навчальних модулів протягом трьох місяців. Старт першого – 15 березня 2023 року. У результаті навчання два найкращі проєкти у номінаціях "Дебютантка" та "Візіонерка" отримають фінансову допомогу на впровадження бізнес-ініціативи розміром 5000 доларів.

Учасниці дізнаються про різні етапи підготовки та реалізації бізнесу — від аналізу цільові аудиторії до масштабування існуючих проєктів.

Проєкт "Відважна" від Дія.Бізнес

Українки зможуть самі обрати формат навчання. Дистанційний передбачає набір 5 тисяч жінок. Зареєструватися можна за посиланням.

Для очного навчання обиратимуть на конкурсній основі серед тих, хто заповнить реєстраційну форму вище. Це будуть невеликі групи з 8-16 людей, які навчатимуться на базі 10 центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес. Програма міститиме офлайн-сесії з експертами та менторами, практичні семінари та домашню роботу.

Нагадаємо, раніше Мінцифри також запустило бізнес-акселератор для підтримки українських підприємців.