Завод Škoda в Україні
Фото: skoda-auto.ua

На Закарпатті відновлює виробництво завод "Єврокар", що є офіційним виробником автомобілі марки Škoda в Україні. Про це повідомили у пресслужбі компанії. 

В травні "Єврокар" відновив прийом замовлень на автомобілі Škoda. А 10 червня завод компанії, що розташований у селі Соломоново на Закарпатті, знову почав роботу з виробництва машин.

У "Єврокар" кажуть, що обсяги виробництва автомобілів будуть напряму залежати від розвитку подій на фронті. Вільні приміщення заводу слугуватимуть центром проживання внутрішніх переселенців. Офіційний строк постачання готових авто складатиме до 280 днів, однак фактично він залежатиме від кількості замовлень у черзі та може бути меншим. 

Також компанія Škoda відновлює достачання своїх автомобілів в Україну у форматі SKD. Першу партію — 80 моделей кросоверів Kodiaq і Karoq вже відвантажили. SKD (Semi Knocked Down) означає, що силовий агрегат, задня вісь, колеса, вихлопна труба, а також карданний вал для моделей 4x4 демонтовані з готових автомобілів. Усі відсутні частини дозбиратимуть вже на українському заводі.

Coca-Cola відновлює виробництво своїх напоїв в Україні