Комікс
Фото: unsplash.com

Проект Dewscots створює книгу-комікс для героїв війни "Літопис Всесвіту Дюскотс". Вона буде складена з історій пересічних українців. Шанс потрапити на її сторінки є у всіх охочих.

Про це повідомляється на сторінці Dewscots у Facebook.

Щоб стати героєм коміксу, потрібно взяти участь у творчому конкурсі. Він триватиме до 30 серпня. Потім журі відбере 20 найкращих історій, які увійдуть у книжку-комікс із професійними ілюстраціями. Усього буде випущено шість книг із фінальним коміксом, героями якого будуть персонажі з творів переможців.

​"Книга буде створена саме на ваших історіях. Історіях болю та радості, сліз та посмішок, поразок та перемог! Але головне, що це будуть ваші історії, і весь світ зможе її почути! - розповіли представники проекту. — Розкажіть свою історію нам. І не важливо дитина ти чи дорослий. І нехай вона буде неідеальною, нелогічною, некомпозиційною, або дещо дивною. А може й навпаки — ідеальною та майстерно написаною. Головне, що вона буде чесною — вашою".

Щоб взяти участь в конкурсі, треба:

  1. Написати свою історію війни: про те, що трапилось з вами або з вашою родиною, друзями, або про героя, який допоміг вам під час війни, або будь-яку історію, яка надихнула вас та змусила повірити, що справжні герої живуть серед нас, що ми і є справжні герої. 
  2. ​Розмістити вашу історію на сторінках ваших соцмереж з хештегом #літопис_дюскотс або на сайті Dewscots, натиснувши "Подати історію на конкурс".
  3. ​Підписатись на соцмережі Dewscots та читати історії звичайних українців — справжніх героїв.

​Ознайомитись з повними умовами конкурсу можна за посиланням.

У США випустили комікс з історією життя Володимира Зеленського