Моніторинг будівництва
Фото: sitehoundapp.com

У Мінрегіоні повідомили, що наразі розпочав роботу Оперативний штаб із забезпечення будівельними матеріалами, який сприятиме відновленню будівель та споруд, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф. Крім того, штаб розпочав роботу щодо моніторингу ринку будівельних матеріалів.

Наталья Козловська

Ми плануємо започаткувати проведення на постійній основі моніторингу поточного стану ринку будівельних матеріалів — наявних виробничих потужностей, фактичної наявності тих чи інших будівельних матеріалів, логістики їх постачання

Це дозволить швидше відновлювати пошкоджені об’єкти житлової, соціальної та критичної інфраструктури, а також пришвидшити будівництво нових.

Як зазначає голова, на наступному засіданні штаб планує заслухати одну із профільних асоціацій з аналізом ринку будівельних матеріалів.

На сайті Мінрегіону уточнюється, що Оперативний штаб утворено як консультативно-дорадчий орган Кабінету міністрів України. Основними завданнями штабу є координація діяльності та оперативне розв’язання проблемних питань із налагодження постачання матеріалів до кінцевого споживача.

В екопарку "Осокорки" знову відновили будівництво скандального ЖК