В Україні створили сайт про життя Соломії Крушельницької
Фото: krushelnytska.mkip.gov.ua

До 150-ліття оперної співачки Соломії Крушельницької створено сайт, присвячений її життю та творчості. 

Про це повідомили на сайті Міністерства культури та інформаційної політики України.

Цього року ми відзначаємо ювілей великої та яскравої Соломії Крушельницької на державному рівні. Вроджений талант, досконале виконавське мистецтво, вміння перетворювати кожну виставу на феєрію – це дійсно дар, яким володіла оперна діва й чим донині захоплюється весь світ. Маємо зробити все можливе, щоб якомога більше людей знали про талановиту й легендарну українку.

На сайті можна дізнатися біографію оперної діви, подивитися унікальні фотографії Соломії Крушельницької, дізнатися оперний репертуар, деталі концертної діяльності, рецензії на творчість співачки. Також цікавою буде інформація про міста та театри, в яких виступала оперна діва, а також дискографія відомої українки. На сайті навіть можна послухати її чудовий спів.

В Україні створили сайт, присвячений оперній співачці Соломії Крушельницькій

 "Сайт розроблений за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти та Музично-меморіального музею Соломії Крушельницької у Львові", — повідомляють на сайті Мінкульту.

Соломія Крушельницька це українська оперна співачка, яка жила у кінці ХІХ – на початку XX століття. За своє життя вона визнана найвидатнішою співачкою світу. 

Міністр культури Ткаченко виступив проти закриття музею Булгакова у Києві