В Україні створили карткову гру для військових та їхніх коханих: фото
Фото - Veteran Hub

В Україна створили карткову гру "Світи" для військових та їхніх коханих. Про це повідомили на сайті Veteran Hub. Гра допомагає розпочати діалог у парах військових та їхніх коханих про важливі, втім часто непроговорені теми — досвід переживання війни, стосунки на відстані, глибинні почуття та особистісні трансформації.

Мета проєкту  надати додаткові можливості та інструменти для військових, ветеранів, ветеранок й їхніх партнерів, аби зберегти у парах близькість попри розлуку та виклики війни.

В Україні створили карткову гру для військових та їхніх коханих

Гра складається з 250 важливих питань, розподілених за категоріями. З них 7 — основні: "Війна", "Розлука", "Минуле", "Майбутнє", "Люди", "Інтимне" та "Мої трансформації". 3 ситуативні категорії: "Полон", "Поранення" та "Діти". А також інтерактивна категорія "Дії". Назва гри має дві конотації. Перша спонукає ділитися своїм внутрішнім світом: почуттями, емоціями, страхами та іншими переживаннями. А друга закликає до дії  не згасай, а світи. 

В Україні створили карткову гру для військових та їхніх коханих

Онлайн-гра "Світи" вже доступна на сайті. Також передбачена лімітована друкована версія гри, яку можна отримати безкоштовно за попередньою реєстрацією також на сайті.  

"Дослідження Veteran Hub про досвід ветеранів і ветеранок показали, що війна стала суттєвим випробуванням для стосунків у парах воїнів та їхніх коханих. Йдеться насамперед про життя на відстані, невизначеність, розподіл обов'язків і відмінність прожитих досвідів. Аби впоратися з цими викликами, парам потрібно вміти проговорювати свої почуття, чути партнера та рефлексувати над власними переживаннями", — розповіли представники Veteran Hub. 

Ідею гри "Світи" створила команда Veteran Hub, а втілила — креативна агенція Patsany Agency. 

В Україні створили карткову гру для військових та їхніх коханих

Вулицю у Голосіївському районі перейменували на честь солдата Нацгвардії Олега Дідушка