ГО Street Culture

В Україні стартував сезон благодійних заходів з вуличних культур. З 15 жовтня по 4 грудня у Києві, Львові, Харкові та інших містах пройдуть майстер-класи, батли, панельні дискусії та форуми з вуличних культур від Street Culture.

Команди та атлети з усієї країни зможуть позмагатися та самовиразитися, а також зібрати кошти на допомогу тим, хто постраждав через війну. 

 Street CultureДля цього потрібно зробити благодійний внесок в ГО Street Culture. Усі зібрані кошти направлять на допомогу переселенцям та мешканцям деокупованих територій Харківщини.

Вхід для глядачів — вільний.

Події фестивалю відбудуться у Києві:

В урбан-парку на ВДНГ:

  • 22-23 жовтня, Всеукраїнський баттл екстремальних вуличних культур: скейтбординг, трюковий самокат, BMX;
  • 30 жовтня, Всеукраїнський баттл з вуличного футболу 3х3 та панна-футболу.

В паркур-центрі APF PRO:

  • 5-6 листопада, Всеукраїнський баттл з паркуру.

 Street CultureПодії фестивалю відбудуться у Львові (Urban Camp):

  • 15-31 жовтня, Графіті-джем за участі 25 райтерів з Харкова, Львова, Одеси, Києва, Полтави, Луцька, Сум та інших міст України;
  • 12-13 листопада, Всеукраїнський баттл зі стрітболу USL 3х3;
  • 26-27 листопада, Ukrainian Breaking Championship 2022;
  • 3-4 грудня Міжнародний форум вуличних культур за участі гостей з Франції, США, Словаччини, Латвії, Данії, Швеції.

Крім того, протягом чотирьох наступних місяців лідери вуличних культур проведуть 100 благодійних майстер-класів містами України, де буде організовано збір донатів на гуманітарну допомогу тим, хто постраждав через війну. 

Додаткову інформацію можна прочитати за посиланням.

До речі, Street Culture з 2016 року розвиває вуличні культури у публічному просторі, працює зі школярами, молоддю, й різними групами містян задля створення екосистем розвитку активного та динамічного публічного простору. З початком повномасштабного вторгнення учасники команди поєднують громадську роботу та волонтерство, а також займаються облаштуванням соціального центру для переселенців Urban Camp Lviv.

Kureni зібрали мільйон гривень на ЗСУ та запрошують на нову благодійну зустріч