Погода в Україні
Фото: unsplash.com

Найближчими днями в Україні очікується погіршення погоди — до деяких регіонів прийдуть дощі з поривчастим вітром. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко

За її словами, вітер буде рвучким, часом із сильними поривами, північно-західного напрямку.

Починаючи з неділі, 15 травня, очікуються дощі. Завтра вони пройдуть у Сумській, Харківській, Луганській, Полтавській, Донецькій областях, а також місцями на Київщині, Чернігівщині, Черкащині. Травневі дощі у цих областях також можуть супроводжувати грози. На решті території України обіцяють суху погоду.

Температура в цілому по країні очікується в межах +7 +11 градусів вночі та +18 +22 градуси вдень. У південній частині країни та на південному заході вночі буде десь +9 +14 градусів, а вдень +20 +25 градусів.

У Києві 15 травня серйозних опадів не очікується. Вітер буде північно-західний, поривчастий. Температура повітря в неділю коливатиметься в межах +18 +20 градусів вдень.

Згідно з даними Укргідрометцентру, на наступному тижні до столиці таки прийдуть дощі. Опади обіцяють у вівторок, середу та четвер (17 – 19 травня). Крім того, у вівторок прогнозують досить суттєве похолодання температура впаде до +12 +14 градусів вдень.

Що буде з липою Петра Могили, яка постраждала під час урагану