Ресторан-караоке Intense запрошує гостей на одеське меню. Смак Одеси у центрі Києва для всіх тих, хто сумував за морем та тюлечкою.

В ресторані-караоке Intense відбулись "Одеські посиденьки". Для всіх тих, хто сумував за морем та тюлечкою, шеф-кухарем закладу Денисом Новохацьким було створене спеціальне Одеське меню.

В ресторані-караоке Intense відбулись "Одеські посиденьки". Спеціальне меню приправлене колоритним гумором та авторськими настоянками від шеф-бара Андрія Жилана.

В ресторані-караоке Intense відбулись "Одеські посиденьки". Маючи гарний привід Intense запросив гостей та друзів на веселі "Одеські посиденьки", щоб частувати прихильників чорноморської кухні своїми новими стравами та запальною атмосферою.

В ресторані-караоке Intense відбулись "Одеські посиденьки". Меню вечора складалось із: брускети з одеською тюлечкою, закуска з томатами та бринзою, ікри з баклажанів, форшмаку приморського, олів‘є з раковими шийками.

На гаряче подавали соте із морепродуктів та плов з мідіями.

В ресторані-караоке Intense відбулись "Одеські посиденьки". За гарний настрій відповідав ведучий Олександр Степаненко, а також скрипаль з одеськими мотивами та ілюзіоніст, що майстерно обіграв усіх гостей у наперстки.

Одеське меню діятиме до кінця червня, тож не пропустіть нагоди спробувати смак моря у центрі столиці, за адресою вул. Кудряшова, 3/1.

Раніше ми писали, що у Києві розквітли символи міста — каштани. Містяни у травні можуть спостерігати цвітіння рожевих та білих каштанів на вулицях столиці.

В червні у Києві пройде перший за 20 місяців фестиваль "Кураж"