В ресторані-караоке Intense відбулись "Одеські посиденьки". Для всіх тих, хто сумував за морем та тюлечкою, шеф-кухарем закладу Денисом Новохацьким було створене спеціальне Одеське меню.
Спеціальне меню приправлене колоритним гумором та авторськими настоянками від шеф-бара Андрія Жилана.
Маючи гарний привід Intense запросив гостей та друзів на веселі "Одеські посиденьки", щоб частувати прихильників чорноморської кухні своїми новими стравами та запальною атмосферою.
Меню вечора складалось із: брускети з одеською тюлечкою, закуска з томатами та бринзою, ікри з баклажанів, форшмаку приморського, олів‘є з раковими шийками.
На гаряче подавали соте із морепродуктів та плов з мідіями.
За гарний настрій відповідав ведучий Олександр Степаненко, а також скрипаль з одеськими мотивами та ілюзіоніст, що майстерно обіграв усіх гостей у наперстки.
Одеське меню діятиме до кінця червня, тож не пропустіть нагоди спробувати смак моря у центрі столиці, за адресою вул. Кудряшова, 3/1.
Раніше ми писали, що у Києві розквітли символи міста — каштани. Містяни у травні можуть спостерігати цвітіння рожевих та білих каштанів на вулицях столиці.