Пожежа Київ, Подільський район, 25 лютого 2023

У Києві 25 лютого в Подільському районі сталася пожежа на підприємстві. Про це повідомив мер Віталій Кличко.

Наразі рятувальники їдуть на місце подій. Що стало причиною загоряння поки невідомо.

Пожежа Київ, Поділ, 25 лютого

Новина оновлюється.

UPD 15:36

Пожежа сталася на складі лако-фарбувальної продукції на вулиці Кирилівській. Загорілось приміщення площею 3000 м². У КМВА наголосили, що ситуація контрольована.

Пожежа у Києві, 25 лютого, Подільський районПожежа у Києві, 25 лютого, Подільський районКличко повідомив, що вже залучено 18 одиниць техніки та 90 представників ДСНС. Інформація про жертв та постраждалих поки не надається.

UPD 15:54

Внаслідок пожежі перекрито рух транспорту на частині вулиці Новокостянтинівській та повністю перекрита вулиця Нахімова. 

Пожежа у Києві, перекрито рух транспорту, 25 лютогоПерекрито рух транспорту у Києві, 24 лютогочастково перекрито рух на вулиці Новокостянтинівській та повністю на вулиці Нахімова

UPD 17:09

Ліквідація пожежі на складі продовжується, постраждалих не виявлено. У КМВА підкреслили, що техніки та людської сили наразі вистачає, щоб пожежу ліквідувати найскорішим чином. 

UPD 17:16

Міський голова Віталій Кличко повідомив, що пожежа в Подільському районі локалізована, але рятувальники продовжують ліквідувати деякі осередки займання, оскільки масштаби досить великі. Він також показав, якою новітньою технікою користуються представники ДСНС, а саме — робота-вогнегасника.