У Києві в парку Муромець можуть знести два заклади громадського харчування

На власників двох закладів громадського харчування у парку "Муромець" прокуратура подала позов, оскільки ці об'єкти встановили без жодних правових документів. Які саме — наразі невідомо.

У позові Деснянської окружної прокуратури наголошується, що власникам закладів необхідно звільнити територію парку — знести збудовані споруди та привести земельні ділянки у придатний для використання стан. 

Парк Муромець, Київ"Територія парку "Муромець" належить до зони охоронюваного ландшафту та потрапляє в межі проєктного заповідання природного комплексу", — підкреслили в прокуратурі.

Зазначається, що один із закладів є цілісним майновим комплексом площею 300 кв.м, а інший — площею 90 кв.м. Вартість зазначених ділянок становить 18 мільйонів гривень. 

Правоохоронці вимагають скасувати рішення про державну реєстрацію прав власності на ці об’єкти та зобов'язати власників звільнити парк "Муромець" від самочинних споруд.

Раніше ми писали, що у Києві судитимуть експосадовця, який будував клубне містечко на території дитячого табору у Пущі-Водиці. 

Історичну будівлю на Подолі можуть віддати під забудову