В Україні стартувала реєстрація на ЗНО 2020

У понеділок, 3 лютого, в Україні почалася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Про це повідомили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Реєстрація триватиме до 24 березня 2020 року. Комплекти реєстраційних документів учнів керівники навчальних закладів повинні надіслати до 17 березня.

Щоб зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру. Реєстраційну картку потрібно скласти за допомогою спеціального сервісу на сайті ЗНО. Там же можна перевірити, на якому етапі обробки перебувають реєстраційні документи після того, як їх відправили в регіональний центр.

Як відзначають на сайті ЗНО, реєстраційні документи в регіональних центрах обробляються по мірі надходження. Обробка триває не довше десяти днів з моменту їх надходження до регіонального центру.

Якщо реєстрація пройшла успішно, регіональний центр надішле сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання разом з реєстраційним повідомленням. Якщо в реєстраційні дані знадобиться внести зміни, перереєструватися можна з 3 лютого по 24 березня після отримання сертифіката.

Нагадаємо, місяць тому, 3 січня, в Україні почалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання.