В Маріуполі від атак окупантів вже загинули майже 2200 мирних жителів
Фото: t.me/mariupolrada/

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну від атак окупантів в Маріуполі вже загинули 2187 мешканців міста. Про це повідомили в Маріупольській міській раді.

Там розповіли, що кожного дня Маріуполь здригається від авіаударів з боку російських окупантів. Так, за останню добу місто зазнало щонайменше 22 бомбардувань. А загалом на Маріуполь вже скинули близька сотні авіабомб. 

"Окупанти цинічно та цілеспрямовано б’ють по житловим будинкам, місяцям скупчення людей, вщент руйнують дитячі лікарні та повністю знищують міську інфраструктуру. Кожне бомбардування несе страшні руйнування та забирає головне, що є — життя мирних маріупольців. На сьогодні вже 2187 маріупольців загинули від атак з боку рф", — кажуть у міській раді.

Там додають, що найбільша загроза для оточених ворогом та заблокованих у місті 400 тисяч маріупольців йде саме з неба. Тому закриття неба над Україною з боку НАТО або надання необхідних систем ППО могли б врятувати сотні тисяч життів не тільки в Маріуполі, а й по всій Україні.

Спротив російській окупації, день 18