АТБ вводить обмеження на продаж солі та цукру
Фото ілюстративне: Farah Raufi / Unsplash

Компанія "АТБ" вводить обмеження на продаж солі та цукру в одні руки. Відповідні оголошення вже можна побачити на касах супермаркетів мережі у Дніпрі. Інформацію про введення обмежень виданню "Наше Місто" підтвердив очільник відділу комунікацій "АТБ" Сергій Демченко. 

Відповідно до оголошення в одному із супермаркетів мережі, один покупець за раз може придбати не більше двох пачок солі та не більше п'яти кілограмів цукру. Такі обмеження ввели у зв'язку із перебоями постачання вказаних товарів. 

В АТБ вводять обмеження на продаж солі та цукру"Ми були вимушені ухвалити таке рішення. Воно тимчасове, поки ситуація з продовольчим ажіотажем та закупками не нормалізується. Тому що деякі покупці закуповуються сильно про запас. Крім того, є й такі, хто купує товар у нас, а потім перепродає його втричі дорожче, користуючись панікою. Як тільки ситуація нормалізується, обмеження будуть зняті", — повідомив Сергій Демченко, керівник відділу комунікацій мережі та директор Всеукраїнського благодійного фонду "АТБ". 

Зазначимо, що наразі ні на сторінках "АТБ" у соціальних мережах, ні на сайті компанії інформації про обмеження продажу солі та цукру немає. 

Чим замінити сіль: поради від шеф-кухаря Євгена Клопотенко