19 червня у Києві обвалилась частина Повітрофлотського шляхопроводу: фото, відео

Ввечері, 19 червня, у Києві на Проспекті Повітряних Сил обвалилась пішохідна частина Повітрофлотського шляхопроводу. Рух транспорту перекрили на межі вулиць Борщагівської та Жилянської, швидкісний трамвай затримується.

В Києві обвалилася частина Повітрофлотського шляхопроводу: фото, відеоПро це повідомили у КМДА.

Зазначається, що обвал фрагментів пішохідної частини Повітрофлотського шляхопроводу стався на трамвайну лінію. Наразі рух авто вздовж трамвайної лінії тимчасово перекрито. За інформацією столичних патрульних, закритий проїзд від проспекту Повітряних Сил до вулиці Борщагівській в обох напрямках.

В Києві обвалилася частина Повітрофлотського шляхопроводу: фото, відеоЖертв і постраждалих внаслідок падіння шляхопроводу немає, за словами очевидців пошкоджено один автомобіль. На місці працюють комунальники, які розчищають дорогу. 

Для пасажирів планують організувати рух автобусів за маршрутом трамвая № 3. 

Станом на 22:00 комунальники продовжують працювати над розчищенням трамвайних путей, на місце інциденту приїхав начальник транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор та директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук.

19 червня обвалилась пішохідна частина Повітрофлотського шляхопроводу: що відомоЗазначається, що ремонт Повітрофлотського шляхопроводу мали провести у 2024 році.

В Оболонському районі відремонтують ще один шляхопровід: коли та за скільки