Поезія без укриття
Фото: ugorod.kr.ua

Антологію "Поезія без укриття", яка була створена у видавництві Discursus на початку червня, скоро буде презентовано в столиці. 

Про це повідомляє Українська літературна газета.

Фото: ugorod.kr.ua

"Поезія без укриття" — це виключна книга, бо вона стала першим виданням в Україні про повномасштабну війну проти російських окупантів. В цій поетичній хроніці зафіксовані перші тижні війни. Вірші в цій книзі по-справжньому написані під час сирен, вибухів снарядів, в укриттях, на передовій та в евакуаційних потягах. 

В книзі представлено близько 200 віршів від 70 різних авторів. Серед них є такі хто вперше долучився до написання віршів, а є і визначні автори, справжні майстри своєї справи.

Заходи із представленням цієї книги відбудуться 6 і 7 липня в різних локаціях столиці.

Для преси та громадян і гостей міста запланована низка заходів.

Представники ЗМІ можуть відвідати зустріч в інформаційному агентстві "Інтерфакс-Україна". 

Головна презентація книги буде проходити у визначному козацькому селищі "Мамаєва слобода", яке розташовано за адресою: вул. Михайла Донця, 2. Захід заплановано на 6 липня. Почато о 14:00.

7 липня можна буде відвідати презентацію, яка відбудеться в українському просторі "Інтеліґенція", яке розташовано за адресою: вул. Воздвиженська, 60-В. Захід заплановано на 18:30.

Презентація книги в Кропивницькому

Видання вже було презентовано в декількох містах України, а саме: Херсоні, Чернігові, Кропивницькому, Червонограді, Львові та Луцьку.

25% з кожного проданого примірника піде на підтримку ЗСУ.

В Україні створили цифрову бібліотеку перекладів сучасної української драми