В Ірпені закінчують капітальний ремонт найбільшого шкільного укриття: фото

На Київщині закінчують капітальний ремонт найбільшого шкільного укриття Ірпінської громади. Воно розташоване у ліцеї "Лінгвіст", де наразі діти навчаються дистанційно.

Про це повідомили в ITV.

В Ірпені закінчують капітальний ремонт найбільшого шкільного укриття: фотоЗазначається, що оновлене сховище площею 170 кв.м. планують відкрити після новорічних канікул. 

В Ірпені закінчують капітальний ремонт найбільшого шкільного укриття: фотоВ деяких приміщеннях вже зробили стіни та підлогу, згодом мають поміняти світильники та встановити підвісну стелю й спеціальні лави для сидіння. Крім того, планується оновити систему вентиляції та облаштувати вбиральні.

В Ірпені закінчують капітальний ремонт найбільшого шкільного укриття: фотоВ Ірпені закінчують капітальний ремонт найбільшого шкільного укриття: фотоКошти на ремонт укриття надала азербайджанська державна компанія "SOCAR".

Раніше ми писали, що Департамент регіонального розвитку Київської обласної військової адміністрації оголосив тендер на проведення капітального ремонту дитячо-юнацької спортивної школи на вул. Троїцькій 40 в м. Ірпені.

Сквер із інсталяцією графіті Бенксі: нова концепція благоустрою Ірпеня