Екопарк "Осокорки"

Забудовники активізували роботу на скандальній ділянці ЖК H2O (раніше "Патріотика на озерах"). Про це повідомили активісти екопарку.

За інформацію, на ділянці у Дарницькому районі Києва, де планувалося будівницто скандального ЖК, люди помітили масовий рух бетоновозів. 

Ані мінні перешкоди (виставлені ЗСУ проти ворога), ані безпека водіїв, ані стратегічна безпека столиці — ніщо не може стати на шляху забудовників, які вирішили знищити #ЕкопаркОсокорки, а разом із тим — стратегічний оборонний плацдарм боліт розміром 5х10км. Щоб відкрити ворогові шлях до взяття столиці.
Екопарк "Осокорки" Екопарк "Осокорки"

Активісти вже давно борються проти забудови озер на Осокорках і хочуть перетворити цю територію в повноцінний екологічний парк. Після протестів місцевих мешканців столичні депутати подали позов до Окружного адмінсуду з метою оскаржити забудову зеленої зони з озерами на Осокорках. А в жовтні минулого року забудовник відновив забудову озер на Осокорках.

Ця територія має унікальну для міста екосистему і є ареалом гніздування і проживання кількох видів диких птахів. Крім того, це єдина велика зелена зона в щільно забудованому районі.

Новобудови під час війни: де і в яких кількостях з'являється житло