В «Борисполі» застрягли 200 пасажирів рейсу на єгипетський курорт (фото)

В аеропорту «Бориспіль» застрягли близько 200 пасажирів рейсу до Шарм-ель-Шейха авіакомпанії SkyUp, хоча спочатку рейс був запланований з аеропорту «Київ». Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на одну з пасажирок.

Як розповіла пасажирка на ім’я Анна, рейс на єгипетський курорт мав вилетіти ще о другій годині ночі, однак його перенесли спочатку на четверту годину, а потім переносили ще кілька разів — нібито через поломку літака. А потім і зовсім заявили, що виліт відбудеться з аеропорту «Бориспіль». Туди пасажирів за годину до рейса перевезли на автобусах.

«Нас привозять (до "Борисполя" — ред.), жодної інформації про літак немає. Кажуть лише чекати і все. Виліт переносять спочатку на 4-у ранку, потім на 5-у, на 6-у тощо. Погодували пасажирів тільки в районі 6-ї ранку. Дзвонимо в авіакомпанію SkyUp, туроператору Join Up — всюди просять чекати. З’являється інформація, мовляв, у літаку поломка, і її усувають. Потім нібито Державіаслужба не дає дозвіл на виліт...», — розповіла пасажирка.

Ще в аеропорту «Київ» у пасажирів почали виникати сумніви в тому, чи справжні у них квитки, бо з аеропорту в Шарм-ель-Шейх мали вилетіти два рейси. Водночас пасажирів інших рейсів не пускали до стійок реєстрації. Повідомляється, що серед клієнтів туроператора Join Up, що застрягли на кілька годин в аеропорту були діти й люди похилого віку.

Станом на 13:00 була оголошена реєстрація на рейс, та чи вилетів врешті-решт літак, поки що достеменно невідомо.

Раніше повідомлялося, що з Києва запустять прямий рейс на популярний турецький курорт.