"Укрзалізниця" запустила "Поїзд святого Миколая": куди він вирушить

"Укрзалізниця" разом з ЮНІСЕФ 19 грудня запустили "Поїзд святого Миколая". Він вирушив у прифронтові зони, які найбільше постраждали від війни та повіз дітям подарунки.

Про це повідомили на сайті "Укрзалізниці".

Три рейси вирушать до дітей, які перебувають на території деокупованої Донецької та Харківської області, міста Миколаєва та Херсона. Перший рейс прибуде на Донеччину 20 грудня. "Точний час прибуття поїзда може змінюватися з безпекових причин", — наголошують представники "залізної резиденції".

Дітям привезуть подарунки та покажуть театралізоване дійство прямо у спеціально облаштованому вагоні.

Українське небо цього року закрите для польоту саней з подарунками, відтак святий Миколай прибуде на поїзді Укрзалізниці.

Через постійні обстріли, частину подарунків передадуть в органи місцевої адміністрації, які розподілять подарунки між дітьми до 10 років, які проживають у регіонах.

Цей потяг везе надію, радість і дитинство у регіони, які найбільше постраждали від війни і де діти чи не найбільше чекають на диво. Понад 30 000 дітей у цих регіонах отримають портфелі ЮНІСЕФ зі шкільним приладдям, і разом з тим, можливість продовжувати навчатися і вірити у краще

Раніше ми писали, що до зимових свят в "Укрзалізниці" запускають "Лижний експрес" з Києва до Славського.

На Центральному вокзалі встановлюють ялинку, яка сяє від крутіння педалей