Укрзалізниця відновить спорткомплекс “Локомотив”: що планують зробити

Укрзалізниця планує відновити зруйнований росіянами спорткомплекс “Локомотив” у Солом’янському районі столиці.

Про це повідомляє пресслужба перевізника. Укрзалізниця відновить спорткомплекс “Локомотив” у Солом'янському районі Києва: що планують зробитиТам хочуть створити інклюзивне спортивне містечко зі стадіоном, спортзалом, зонами для різних видів спорту та музеєм історії ФСК ”Локомотив”, футбольний клуб якого є одним з найстаріших в Україні. 

“Одна з ключових задач проєкту — дати можливість дітям розвиватись у різних видах спорту. До того ж облаштувати простір й для ветеранів війни. Концепція має враховувати потреби усіх груп населення, включаючи людей з інвалідністю, а також екологічні аспекти, аби мінімізувати негативний вплив на навколишнє середовище, використовуючи екологічно чисті матеріали та технології”, — зазначають у дописі.

Нагадаємо, спорткомплекс “Локомотив” у Солом'янському районі пошкодили під час ракетного обстрілу 23 січня 2024 року — тоді знищили головний корпус, в якому знаходились роздягальні, спортивний зал та адмінкорпус футбольного клубу “Локомотив”.Укрзалізниця відновить спорткомплекс “Локомотив” у Солом'янському районі Києва: що планують зробитиВ спорткомплексі тренувались понад 500 дітей залізничників та ВПО, на момент влучання дітей в приміщенні не було. 

“Наш Київ” раніше писав що 27 липня графіки відключень у Києві зсунулися на одну годину вперед для рівномірного навантаження на енергосистему.

Вночі 27 липня Київщину атакували дронами: що відомо про наслідки