На обраних поїздах Укрзалізниці в тестовому режимі запускають повноцінні обіди з гарячими стравами. Про це інформує пресслужба перевізника.
З цього тижня розпочинають тестування на деяких найдовших рейсах:
- №351/352 Київ — Кишинів;
- №95/96 Київ — Рахів;
- №29/30 Київ — Ужгород;
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород.
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготували та заморозили інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.У меню:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит пасажирів УЗ.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
“Наш Київ” вже писав, що 31 грудня у столиці пройдуть останні в цьому році продуктові сільськогосподарські ярмарки.
В Україні продали понад 40 тис. новорічних дерев: подробиці