«Укрзалізниця» припинила будь-які відносини та взаємодію з ВАТ «Російські залізниці»

АТ «Укрзалізниця» припинила будь-які відносини та взаємодію з ВАТ «Російські залізниці».

«Ми пропонували залізничникам Російської Федерації мир та зупинити війну, але вони продовжували підвозити танки та іншу бойову техніку до України та її кордонів», — повідомили в АТ.

Залізничні переходи між країнами, які забезпечували раніше перевезення тисячі вантажів та приносили економікам обох країн мільйони доларів зруйновані. Також припинено диспетчерський зв’язок з РФ. 

Запит РЖД на відновлення зв’язку з АТ «Укрзалізниця» нічого не мало спільного з гуманітарною місією, це була нікчемна спроба відновити постачання воєнної техніки. Відповідь від нашого диспетчера вони отримали - це позиція всієї компанії.

«Укрзалізниця» повністю переорієнтує вантажні перевезення до Європи та продовжить розвивати «Шовковий шлях» в обхід Росії. Компанія готова стати повноцінним учасником логістичного ланцюгу Європейського Союзу.  

Також «Укрзалізниця» продовжить розвивати перевезення з країнами Азії, зокрема Китаєм та забезпечить якісну та швидку логістику між Азією та ЄС, але вже без участі Росії.

Додамо, що українські війська підірвали вузли, які поєднують українську залізницю з свинособачою. За інформацією Української правди, так хочуть заблокувати доставку техніки та особового складу армії РФ через РЖД.

Росіяни запросили відновити зв'язок із центральним штабом Укрзалізниці нібито з гуманітарними цілями.

На що отримали відповідь від українських диспетчерів: «Російський потяг, йди на х*й!».

В Укргідроенерго заявили, що жодних підтоплень Києва не буде. Пресслужба підприємства надіслала офіційний пресреліз.