Укрзалізниця повертає Буковельський експрес
Фото: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" відновлює рух поїзда "Буковельський експрес", яким можна дістатися до гірськолижного курорту та інших туристичних локацій у Карпатах. Про це повідомили у пресслужбі перевізника.

Поїзд №810/809 курсуватиме між Львів та станцією Ясіня, яка знаходиться неподалік від Буковеля. Потяг відправлятиметься зі Львова 30 та 31 грудня, а також 6, 7 та 8 січня о 7:00. До Ясіні він прибуватиме о 12:25. Зворотний рейс відправлятиметься з Ясіні у ці ж дати о 15:10 і прибуватиме до Львова о 20:50.

Дорогою поїзд проходитиме через Ходорів, Галич, Івано-Франківськ, Надвірну, Делятин, Яремче, Микуличин, Татарів-Буковель, Ворохту, Вороненко та Лазещину. На маршруті курсуватиме регіональний дизель-поїзд ДПКр-3. 

Квитки на "Буковельський експрес" вже можна придбати у застосунку "Укрзалізниці", на сайті бронювання квитків та у чат-ботах перевізника.

Нагадаємо, напередодні зимових свят "Укрзалізниця" запустить шість додаткових потягів у напрямку Карпат з Києва, Одеси, Запоріжжя та Харкова. Крім того, курсуватиме додатковий рейс з Києва до Кривого Рогу.

"Лижний експрес" з Києва до Карпат повертається