З 1 квітня Укрпошта знижує тарифи на відправку посилок у Німеччину для українців на 60%: хто зможе користатися новими тарифами.

З 1 квітня Укрпошта знизить тарифи на відправку посилок у Німеччину на 60%. Скористатися знижкою зможуть українці, чиї знайомі, друзі чи родичі проживають у Німеччині, а також підприємці, що ведуть бізнес з цією країною.

Які діятимуть тарифи:

  • дрібні пакети — від $5,6;
  • посилка до 3 кг —  $13,7;
  • посилка до 7 кг — $21,6.

У вартість автоматично включать як саме міжнародне відправлення, так і адресну доставку, причому вартість доставки посилки розраховується лише за фактичну вагу (без урахування об’єму).

Укрпошта відправлятиме посилку у будь-який куточок Німеччини. Доставлення займатиме тиждень-два, в залежності від віддаленості населеного пункту.

"Зниження тарифів на доставку посилок – це наступний крок в зміцненні та розширенні партнерства Укрпошти та національної пошти Німеччини, яка з початку війни підтримує Україну на поштовому фронті", — підкреслив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

Оформити посилку можна як у відділеннях Укрпошти, так і в застосунку, в особистому кабінеті (в такому випадку діятме додаткова знижка 3%).

Нагадаємо, що поштово-логістична компанія Meest додала у свій застосунок послугу оформлення відправлення за кордон. Тепер клієнтам не потрібно приходити у відділення та заповнювати декларацію.

"Нова пошта" відкриває перше відділення у Литві 20 березня: які діятимуть знижки