"Укрпошта" завершує продаж марок "Русскій воєнний корабль, іді...": коли з'являться нові
Фото: t.me/igorsmelyansky

З 9 травня "Укрпошта" закриває продаж марок "Русскій воєнний корабль, іді...!" та починає підготовку до продажів марки "Русскій воєнний корабль...ВСЬО". Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський. 

За його словами, до 9 травня придбати марки можна буде у новому інтернет-магазині "Укрпошти" — він запрацює для всіх уже з цієї неділі, 1 травня. 

"Там будуть виставлені усі залишки з суботи (якщо будуть) + 5000 замовлень або 30 000 марок. Додатково, як обіцяли, з 1 травня в нашому інтернет-магазині ви зможете придбати мерч (фітболки, світшоти та магніти) з зображенням нашої відомої марки, а також інші марки з минулих тематичних випусків. Магніти вже також доступні для продажу на Головпоштамті на Майдані, а згодом будуть доступні по всій країні. Частина з продажу всього мерчу буде спрямована на потреби ЗСУ", — написав Смілянський. 

Наразі отримати марки можуть ті, хто зробив замовлення в інтернет-магазині "Укрпошти" раніше. Зокрема: 

  • Понад 14 000 замовлень або біля 86 000 марок отримають люди, які зробили замовлення в новому інтернет-магазині або старому (за умови успішної оплати) та отримали підтвердження від "Укрпошти". Зараз ці замовлення пакуються — їх планують відправити до кінця наступного тижня;
  • Понад 10 000 замовлень або 60 000 марок зможуть отримати ті, хто замовляв марки у старому інтернет-магазині, але не зміг цього зробити на новому. Такі користувачі отримають унікальне посилання на особистий email вранці в суботу, 30 квітня, і зможуть зробити замовлення на 1 аркуш з 1 IP-адреси — це можна буде зробити до 18:00 цього ж дня або до того часу, поки в наявності будуть 48 000 марок.

"Таким чином в інтернет-магазині буде продано більше 150 000 марок, або на 50% більше, ніж планувалось, завдяки перерозподілу обсягів з інших цілей. Всі нові замовлення (а це біля 13000 замовлень) плануємо відправити до 15 травня", — зазначив Смілянський. 

Усі працівники "Укрпошти" зможуть придбати по 1 марці, починаючи з 6 травня. Для цього у компанії проведуть детальну внутрішню комунікацію. Марки також зможуть отримати власники філателістичних абонементів — це відбудеться наступного тижня.

"Укрпошта" представила нову марку "Русскій воєнний корабль... ВСЬО"