Укрпошта запустила передпродаж нового поштового випуску: фото

До свого 30-річчя Укрпошта запланувала новий поштовий випуск “Укрпошта завжди поруч з вами” в серії “Героїчні професії”.

Про це повідомили на сторінці компанії. Укрпошта запустила передпродаж нового поштового випуску до 30-річчя компаніїВипуск присвятили працівникам компанії, що продовжують виконувати свої обов’якзки попри війну і небезпеку.

Робітники не полишають прифронтових міст і під постійними обстрілами готові надавати поштові послуги.Укрпошта запустила передпродаж нового поштового випуску до 30-річчя компаніїТираж нового блоку — 200 000 примірників (з яких 6 100 неперфорованих з наддруком “Укрпошта 30 років” — для власників філабонемента “Ексклюзив”).

Номінал кожної марки — М (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України). Вартість блоку — 60 грн.Укрпошта запустила передпродаж нового поштового випуску до 30-річчя компаніїХудожник поштового блоку, листівки, художніх конвертів та штемпеля “Перший день” — Віктор Грудаков. Авторка спеціального поштового штемпеля — Оксана Шуклінова.

Блок введуть в обіг 2 лютого 2024 року (на дату 30-річчя Укрпошти).  

Наразі можна оформити передзамовлення випуску.

“Наш Київ” писав, що в Україні визначили найкращу поштову марку та найкращий поштовий блок 2023 року. 

Марка "Пес Патрон" зібрала 1,5 млн гривень для притулків Києва та області