Нова марка "Гвардія Наступу" з'явиться у відділеннях "Укрпошти" 9 травня 2023 року. До нової серії увійдуть марки, присвячені СБУ та ГУР.

"Укрпошта" анонсувала випуск нової марки "Гвардія Наступу", яка з'явиться у відділеннях 9 травня 2023 року. Замовити можна вже зараз — відкрито передпродаж нового поштового блоку.

"Укрпошта" випустить нову марку "Гвардія Наступу": як замовити"Попри те, що марка з палаючим Кремлем ще попереду, ми робимо все, щоб підтримати цей "вогник позитиву", — повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Укрпошта" випустить нову марку "Гвардія Наступу": як замовитиПовна назва нової серії марок — "Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу". 

На марках зображені бійці Національної гвардії, Національної поліції та Держприкордонслужби. Цей поштовий випуск продовжує героїчну серію, розпочату у 2022 році випуском "Слава Збройним Силам України!".

"Укрпошта" випустить нову марку "Гвардія Наступу": як замовитиДо набору входить блок марок, конверт та три картки із зображенням українських воїнів.

Загальний тираж блоку — 235 тисяч примірників. Автор зображень — художник Олександр Охапкін, а світлини для карток спеціально надали представники НГУ, ДПСУ та НПУ.

Зазначається, що під час оформлення передзамовлення можна допомогти донатом для "Гвардії наступу". Усі кошти, які назбирають з 4 по 9 травня направлять до спецпідрозділів. "Тобто і себе можна потішити, і в контрнаступі взяти безпосередню участь", — підкреслив Смілянськй.

Нагадаємо, що українців закликають проголосувати за дизайн нової марки Укрпошти до Міжнародного дня захисту дітей.

"Укрпошта" випустить марки із писанками різних регіонів України