Укрпошта випустила марки про Україну, створені дітьми
Фото: Ігор Смілянський

Укрпошта випустила марки про Україну майбутнього, створені дітьми. На них юні українці зобразили свої мрії та сподівання щодо подальшої долі Батьківщини.

Серед авторів нових благодійних марок "Діти Перемоги малюють Україну майбутнього" — чотирирічна полтавка Діана Василенко, шестирічна львів’янка  Корнелія Андрійчук, шестирічний харків’янин Георгій Сосницький та 14-річна броварчанка Олександра Федорчук.

Укрпошта випустила марки про Україну, створені дітьми

В Укрпошті нагадали, що 40 гривень з кожного маркового аркуша піде на допомогу дітям, які втратили батьків. Придбати їх можна у відділеннях компанії, філателістичних точках та в інтернет-магазині.

Усі заходи з урочистого введення в обіг поштових марок "Діти Перемоги малюють Україну майбутнього" скасували через трагедію в Києві.

Укрпошта скасувала урочисті заходи з нагоди випуску нової марки

Нагадаємо, сьогодні внаслідок нічної атаки на Київ та зачиненого укриття столичної поліклініки від уламків пакети загинуло троє людей, серед них 9-річна дитина. У зв’язку з цим у Деснянському районі оголосили траур, усі святкові заходи скасовані, а біля будівлі райадміністрації приспустили прапор.