«Укрпошта» установила в Киеве свои первые почтоматы
Фото: скриншот видео

«Укрпошта» установила свои почтоматы в некоторых киевских отделениях компании. Пока это пилотный проект, но его масштабируют, если пользователям понравится такой формат. 

Об этом сообщил генеральный директор компании Игорь Смелянский.

«Почтоматами пользоваться просто, и все операции занимают всего 10-11 секунд: получили смс, набрали код, получили посылку, улыбнулись и пошли дальше. Так как это пока пилот, выбрать такой вариант при отправке самостоятельно нельзя. Мы сами предложим его клиентам», — говорит Смелянский.

 

Сьогодні п'ятниця, а значить час позитивних новин. Не те, щоб до цього у нас були погані новини, але традиції треба дотримуватися 😊 Перші поштомати з'явилися в Англії в 1850-х, і називалися «поштові скриньки». За цей час багато чого що змінилося, настав час випробувати новий формат поштоматів і нам. Тим більш, що це простіше, ніж відповідати на питання «чому у вас їх немає?» 😊 Для пілотного проекту ми встановили поштомати в частині київських відділень, щоб подивитися, чи сподобається такий формат клієнтам. Користуватися легко - як на відео, і всі операції займають всього 10-11 секунд: отримали смс, набрали код, отримали посилку, посміхнулися і пішли далі 😊 Так як це поки пілот, вибрати такий варіант при відправці самостійно не можна (ми самі запропонуємо це клієнтам), але вже з наступного року ми плануємо (якщо вам, звичайно, сподобається) масштабування поштоматів різних форматів по всій країні з інтеграцією з мобільним додатком, особистим кабінетом і т.д. Почнемо з міст з 100+ тис. населення. Поштомати працюватимуть навіть більше, ніж я, тобто 24/7, але при цьому наша цінова політика залишиться найдемократичнішою і доступною для всіх. Супер респект нашій команді за терпіння і наполегливість! І, звичайно, дякую нашим партнерам Omnic Innovations за стильні, красиві і зручні почтамати, а також швидку реалізацію проекту! Якщо Вам здається, що ми швидко міняємося, вам не здається. Ну а наша команда впевнена, що ця новина допоможе вам на позитиві закінчити робочий тиждень і бажає всім відмінних вихідних і вчасно отриманих посилок!

Posted by Igor Smelyansky - Ігор Смілянський on Friday, September 17, 2021

По его словам, уже со следующего года в компании планируют масштабирование почтоматов различных форматов.

«Начнем с городов, где 100+ тыс. населения. Почтоматы будут работать 24/7, но при этом наша ценовая политика останется демократической и доступной для всех», — отметил гендиректор компании.

McDonald’s планирует открывать рестораны на трассах Украины