Зброя Перемоги: Укрпошта анонсувала випуск марок на честь Leopard та Patriot

Укрпошта анонсувала випуск нового благодійного поштового блоку "Зброя Перемоги. Світ з Україною". Наразі відкрито передзамовлення на марки із зображенням Challenger 2, Leopard 2, Patriot, CAESAR та M2 Bradley. 

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський у Telegram.

Зброя Перемоги: Укрпошта анонсувала випуск марок на честь Leopard та Patriot"На поштових марках зображені основні бойові танки Challenger 2 (Велика Британія) та Leopard 2 (Німеччина), зенітно-ракетний комплекс Patriot (США), самохідна артилерійська установка CAESAR (Франція) та бойова машина піхоти M2 Bradley (США)", — йдеться на сайті.

Укрпошта анонсувала випуск нових марок "Зброя Перемоги": фотоДо блоку увійшли самі марки (6 штук в аркуші), картка та конверт. Авторами ескізів для марок стали українські художники, брати-близнюки Олександр та Сергій Харуки.

Марки з танками та бойовими машинами від Укрпошти: як придбатиКупуючи марки із зображенням бойових машин, можна допомогти військовим, адже гроші від продажу направлять на закупівлю дронів.

Придбати марки "Зброя Перемоги. Світ з Україною" можна у відділеннях Укрпошти 29 вересня. Під час передпродажу максимальна кількість замовлення — 10 наборів.

Раніше ми писали, що Укрпошта до річниці визволення міст у Харківській області підготувала блок марок "Міста Героїв. Харківщина". 

Марки, терки та коктейлі: Укрпошта почала продаж "Винищувачів зла"