Укрпошта анонсувала випуск нових марок до Олімпіади-2024: деталі
Фото - Укрпошта

Укрпошта випускає нові марки до Олімпійських ігор 2024, які розпочнуться в Парижі наступного тижня, 26 липня. Марки присвячені українським спортсменам.

Про це стало відомо із соцмереж Укрпошти. 

Поштовий блок називається "Олімпійська команда України 2024". До нього увійдуть шість марок: "Дзюдо", "Важка атлетика", "Фехтування", "Веслування на байдарках і каное", "Теніс" та "Кульова стрільба". Усі вони мають незвичну трикутну форму.Укрпошта анонсувала випуск нових марок до Олімпіади-2024

Крім цього, олімпійський поштовий набір також включає конверт "Перший день", художній конверт формату С6 та картку. Ціна блоку — 150 гривень. 

"Цьогоріч на Олімпійських іграх понад 100 українських атлетів боротимуться за перемоги в більш як 20 видах спорту. Тож десь 100 разів ми будемо нервово витирати спітнілі долоні й ходити кімнатою туди-сюди", — розповідають представники Укрпошти. 

Передзамовити новий поштовий блок вже можна в інтернет-магазині Укрпошти. А з п'ятниці, 19 липня, його можна буде придбати у відділеннях та філателістичних крамницях Укрпошти й онлайн.

У Києві на ВДНГ відкриють фан-зону Олімпійських ігор: подробиці