Українцям знову дозволили реєструвати бізнес та публікувати відгуки на Google-картах

Підприємці, які мають бізнес в Україні, знову можуть реєструвати свої об'єкти на Google-картах. Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій України Михайло Федоров у Telegram.

Відтепер на Google Maps можна публікувати відгуки, ставити запитання та додавати інформацію про свій бізнес.

Команда Мінцифри працювала спільно з Google, що дало змогу знову додавати нові об’єкти, залишати коментарі тощо. Український бізнес має дієвий інструмент для просування та пошуку нових клієнтів.

У 2022 році компанія Google заборонила Україні користуватися Google business через безпеку. Наразі блокування цієї можливості знято. На думку віцепрем'єр-міністра це допоможе українським підприємцям створювати нові робочі місця, підтримувати економіку й продовжувати працювати пори війну.

Раніше ми писали, що у "Дії" з'явилася послуга шерингу студентського квитка. Відтепер можна надсилати копію студентського квитка до потрібної установи за декілька кліків.

«Заклади зараз – єдине місце, куди українці можуть витрачати гроші»: як розвивається ресторанний бізнес під час повномасштабної війни