Євген Клопотенко відкриє фудкорнери у Буковелі з Atlas Festival

21 грудня розпочинає роботу Atlas Weekend Bar & Après Ski у Буковелі. Організатори назвали цей рік, як «Сезон Гостин». У дні відкриття, на гостей чекатимуть українські dj-сети, частування на локації та інтерактиви. Першим гостем благодійних гостин стане фронтмен гурту O.Torvald, військовослужбовець Збройних Сил України Женя Галич, який буде збирати донати на потреби свого батальйону.

Також цього року Євген Клопотенко відкриє свої фудкорнери у Буковелі. Українські страви у поєднанні з підходом відомого шеф-кухаря роблять фудкорт локації фішкою всього сезону катань на гірськолижному курорті.

“Так сталося, що у нас майже відсутня унікальна українська вулична їжа. Моя мрія змінити цю сферу й запропонувати цікавий, ситний, а головне — український стріт-фуд. Тож запрошую вас на борщ зі сливовим лекваром, печену картоплю з вершками, кримськотатарські чебуреки та деруни, які ви ще ніколи не куштували. Буде незвично і дуже по-українськи смачно”, коментує Клопотенко.

Євген Клопотенко відкриває фудкорнери у Буковелі

Як і кожен інший захід Atlas Festival, на локації Atlas Weekend Bar & Après Ski будуть представлені благодійні ініціативи у вигляді крафт лавки, де гості зможуть придбати продукцію від українських виробників, весь прибуток з продажу якої буде передано на потреби благодійних фондів, а також задонатити на хімічні термогрілки військовим. Кожен із запрошених зіркових гостей буде залучений до генерації донатів під час заходів.

Вхід безплатний. Локація працює щоденно з 10:00 до 20:00, без вихідних.

"Про Київ". Євген Клопотенко — про найкращі заклади столиці та дух хіпстерства біля Пейзажки