Фільм Максим Оса вийшов на Netflix
Кадр з фільму "Максим Оса: золото Песиголовця"

Український пригодницький трилер "Максим Оса: золото Песиголовця" став доступним у бібліотеці стрімінгового сервісу Netflix. Про це повідомляють Держкіно та Netflix.

Стрічка, знята за мотивами однойменного коміксу Ігора Баранька, розповідає історію відчайдушного козака Максима Оси, який має розслідувати таємниче зникнення золота польського короля та кількох своїх побратимів. Головному герою доведеться не тільки розплутати цю надскладну справу, а й зустрітися віч-на-віч з містичним Песиголовцем. 

Як зазначають у Держкіно, "Максим Оса" — це чи не перший український художній фільм, де переважає сучасна героїка та вдало поєднуються елементи детективу, трилеру, фентезі й дорослої казки.

Режисером фільму виступив Мирослав Латик, а головні ролі виконали Василь Кухарський, Ольга Макеєва, Володимир Ющенко, Володимир Гурін, Сергій Деньга, Альбіна Корж та Анастасія Михальчук.

Нагадаємо, детектив "Скляна цибуля: ножі наголо" став третім фільмом Netflix за кількістю переглядів. Фільм продовжує історію детектива Бенуа Блана, який опиняєтьчя на приватному грецькому остріві серед гостей ексцентричного мільярдера, та має розслідувати загадкове вбивство.

Перші дві позиції за кількістю переглядів на Netflix займають стрічки "Не дивіться угору" та "Червоне повідомлення".  

На Netflix вийшов спецвипуск "Наступний гість" Девіда Леттермана Володимир Зеленський