Український бренд окулярів CASTA представив нову колекцію "Подумки"

Окуляри з нової колекції українського бренду Casta "Подумки" покликані підкреслили особливість та індивідуальні риси власника, завдяки простоті й елегантності свого дизайну. 

Нові оправи окулярів зручні, легкі та майже не відчуваються на обличчі. Завдяки нейтральним кольорам вони підійдуть до будь-якого гардеробу та будуть доречними незалежно від пори року. 

Модельний ряд створювався з акцентом на класиці у поєднанні зі строгістю. Окуляри універсальні по стилю, підходять чоловікам і жінкам. 

Хоч нова колекція Casta характеризується простотою, у ній все ж таки є деякі незвичні особливості, одна з них — різнокольорові завушники. Такі окуляри не перетягують увагу від цілісного образу, а лише злегка доповнюють його.  Casta — перший в Україні бренд, який виробляє оправи й сонцезахисні окуляри із практичних та сучасних матеріалів за доступною ціною.

Моделі з усіх колекцій бренду універсальні та ненудні — можна як на вечірку сходити, так і просто прогулятися по вулиці. Пластикові та металеві оправи Casta різноманітні по дизайну і колірній гамі, вони можуть бути темними та яскравими, або взагалі з поєднанням різних кольорів в одній парі. 

Окуляри Casta можна придбати в оптиках Люксоптика.