Український виробник жіночої білизни Di Helen створив лімітовану колекцію одягу Велике серце: де придбати

Український бренд білизни Di Helen створив унікальну колекцію задля підтримки фонду "SuperHumans"

Про це повідомляють на офіційній сторінці бренду та в соціальній мережі Instagram.

Український виробник жіночої білизни Di Helen створив лімітовану колекцію одягу Велике серцеЧерез повномасштабну війну росії проти України тисячі українців, військових та цивільних втратили кінцівки та потребують допомоги. За різними даними, кількість тих, хто втратив одну або кілька кінцівок — від 20 до 50 тисяч українців, і ця цифра постійно зростає.  

Тому український виробник жіночої білизни Di Helen створив лімітовану колекцію одягу "Велике серце", щоб підтримати постраждалих. Колекція складається з кількох піжам та костюмів для дому. Кожен виріб має вишите червоне серце, що нагадує про важливість любові та підтримки, особливо в складних ситуаціях.

Український виробник жіночої білизни Di Helen створив лімітовану колекцію одягу Велике серцеУвесь прибуток від продажу буде перерахований Superhumans Centre — всеукраїнському сучасному центру з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Тому, здійснюючи покупку, клієнт стає не лише власником товару, а й учасником благодійного збору.

Станом на сьогодні Di Helen вже зібрали та перерахували понад 50 тисяч гривень. Мета кампанії — зібрати щонайменше 150 тисяч гривень.

Для промоції збору залучили Руслану Данилкіну, яка у 18 років пішла добровольцем на війну, де пізніше потрапила під обстріл і втратила ногу. Тому цей проєкт має особисте значення для його організаторів.

Замовити товар можна за посиланням.

У застосунку BetterMe з’явилася програма тренувань для людей з ампутаціями