Украинские агентства Fedoriv и Banda создали проморолики для «Дія.City»
Источник: facebook.com/city.diia

Во вторник, 8 февраля, Министерство цифровой трансформации запустило специальный правовой режим «Дія.City» для развития IT-отрасли. Маркетинговое агентство Fedoriv и креативное агентство Banda создали видеоролики для представления проекта. 

Обе компании представили проморолики практически одновременно. Команда агентства Banda презентовала манифест «Дія.City» и заявила, что в будущем хочет стать резидентом правового и налогового пространства «Дія.City». 

 
Diia.City_manifesto

Вчора Дія презентували результати двох останніх років роботи і анонсували запуск нового проєкту – Дія.City. Це новий правовий і податковий простір для ІТ-бізнесу, і ми робимо для нього комунікацію. Надихає, що держава робить такі важливі продукти. В майбутньому теж хочемо стати резидентами.

Posted by Banda on Tuesday, February 8, 2022

«IT-бизнесу в Украине нужно пространство, чтобы действовать. Поэтому мы сделали "Дія.City", единое экономическое и правовое пространство для IT. Здесь нет серых схем, устаревших законов, постоянного выбора между "легально" и "выгодно". Поэтому есть чем дышать. Здесь инструменты права одинаковы для Лондона и Винницы, интеллектуальный труд защищен законом, люди влияют на свой контракт и получают социальные гарантии. А правоохранительные органы не делают все, что им хочется», — говорится в ролике. 

Также бренд «Дія.City» представило агентство Fedoriv, которое уже работало с Министерством цифровой трансформации над брендом «Дія». Команда Fedoriv сформулировала позиционирование нового проекта и презентовала его айдентику.

 
Diia City

Передчуваємо невеличкий шитсторм під цим постом, та щиро віримо у величезну користь проєкту, про який зараз розкажемо. На прохання Мінцифри та разом з їхньою неймовірною командою запускаємо бренд Дія.City — унікального правового та податкового простору для ІТ-бізнесу, що вже почав діяти на території України. Маленькі стартапи та великі ІТ-компанії відтепер можуть відкрито показувати свою структуру, платити помірковані податки та користуватись інструментами англійського права, що давно і добре знайомі інвесторам у всьому світі. Від душі радіємо за країну, всіх підприємців та стартаперів, що невдовзі стануть резидентами Дія.City: ця історія про вас.

Posted by Fedoriv Agency on Tuesday, February 8, 2022
Под Киевом открыли центр «Дія.Бізнес»