Українські першокласники у Тбілісі розчулили Олю Полякову віршем

Українська співачка Оля Полякова відвідала українську школу у Тбілісі, учні якої розчулили її виконанням вірша про мову. Відео зі школи, де навчаються діти біженців, артистка опублікувала в сторіз у своєму Instagram.

Полякова продовжує привертати увагу грузинської спільноти до теми війни в Україні. Протягом останнього місяця вона перебуває у Тбілісі, де бере участь у "Танцях з зірками" та активно підтримує українських громадян, які вимушені були залишити свої домівки через війну. 

Напередодні Полякова відвідала українську школу № 220, де навчаються діти біженців з Херсону, Маріуполя, Одеси та інших міст. Освітній процес перших-четвертих класів цієї школи відбувається за українською програмою та з українськими вчителями. 

Першокласники зустріли співачку піснею "Ой, у лузі червона калина". Також вони презентували свої малюнки й листи для військових і дітей, що залишились в Україні, в яких побажали удачі та сили. Серед школярів виявилося чимало прихильників і самої співачки.

"Я ваша фанатка, слухаю ваші пісні з чотирьох років. Ви моя найкраща співачка, я дуже хотіла вас побачити. І сподіваюся, що ми ще раз зустрінемося з вами в Україні", — зачитала один з листів Полякова. 

Найзворушливішим моментом зустрічі, який розчулив Олю Полякову до сліз, стало декламування вірша Оксани Забужко "Рідна мова". 

Нагадаємо, у жовтні Оля Полякова розпочала збір одного мільйона гривень на протезування українських військових, які втратили кінцівки. 

Kyiv Symphony Orchestra у Німеччині провів концерт у темряві