Українські артисти можуть отримати грант від лейблу Enko: як податися

Музичний лейбл Enko, співзасновницею та учасницею якого є Alyona Alyona, започаткував грантову програму для українських артистів. На неї виділили 400 тис. грн.

За правилами, команда проєкту відбере 8 виконавців, кожен з яких отримає 50 тисяч на розвиток власного бренду. Половина суми дається на витрати, пов’язані безпосередньо з творчою діяльністю, інша половина — на просування продукту та бренду.

"Головна ціль, яку ставимо перед собою — поширювати українську культуру та допомагати артистам розповсюджувати свою творчість", — кажуть в Enko.

Грантова програма діятиме 8 місяців, протягом яких і відбиратимуть кращих українських артистів на думку лейбла. Один місяць — один учасник.

Для того, щоб випробувати свої можливості та податися на грант, необхідно заповнити заявку й прикріпити до неї посилання на демку або готовий трек. Важлива умова — надіслані пісні мають бути новими, тобто раніше ніде не опублікованими.

Нагадаємо, раніше Kalush Skofka, які також співпрацюють з лейбористів Enko випустили трек "Батьківщина", за який їм добряче "влетіло" від слухачів.