Жіночий чемпіонат Європи з футзалу
Фото: uefa.com

Жіноча збірна України з футзалу здобула бронзову нагороду на чемпіонаті Європи — у матчі за третє місце українки обіграли збірну Угорщини з рахунком 2:1. Про це повідомляє "Суспільне Спорт".

Фінальну частину чемпіонату українська команда розпочала з нищівної поразки у півфіналі з рахунком 9:0 від іспанок, які зрештою виграли турнір. Щоб закінчити змаганні з медаллю, українкам потрібно було обіграти Угорщину в матчі за третє місце. Угорки, своєю чергою, теж програли свій півфінальний матч проти Португалії з розгромним рахунком 0:6.

У битві за "бронзу" Україні вдалося обіграти Угорщину та здобути першу перемогу у фінальній частині чемпіонату Європи. Синьо-жовті відкрили рахунок в середині першого тайму, а на початку другого — збільшили свою перевагу. Угоркам за півтори хвилини до кінця гри вдалося відіграти один гол, проте в решті решт перемога була за українською командою.

Ця медаль стала першою для жіночої збірної України на чемпіонатах Європи з футзалу. Перший жіночий Євро з футзалу відбувся у 2019 році, і тоді українки посіли четверте місце.

Юна чемпіонка світу з шашок збирає гроші на ЗСУ грою