Українська режисерка Таню Муіньо зняла новий кліп для Гаррі Стайлза

Британський співак Гаррі Стайлз презентував кліп на пісню Daylight з альбому Harry's House, який вийшов у травні 2022 року. Над створенням відео працювала українська режисерка Таню Муіньо та кінооператор Микита Кузьменко.

У кліпі виконавець перевтілився в одного з акторів пересувного цирку. Під час зйомок йому довелося жонглювати, літати у костюмі з пір'ям, сидіти верхи на коні та навіть пройтися по підвішеному канату.

"Гаррі, немає нічого, чого б ти не міг робити. Літати, бігати підтюпцем, їздити на велосипедах і конях, ходити по канату, танцювати (моє улюблене), і я просто не уявляю, що ще ти можеш", — написала Муіньо на своїй сторінці в Instagram.

Хто така Таню Муіньо

Таню Муіньо — українська кліпмейкерка, дизайнерка, стилістка, фотографиня і режисерка з Одеси. Вона знімала кліпи для світових виконавців Post Malone та The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, Rosalia, Doja Cat та інших. 

Окрім цього, Таню створювала кліпи й для українських зірок: MONATIK, "Время и Стекло", NK, Lida Lee, Макс Барських. Вона стала рекордсменкою за кількістю нагород у номінації "Найкращий відеокліп" української премії YUNA, а також переможницею номінації "Кліпмейкер року" за версією M1 Music Awards (2018, 2019 роки).

Нагадаємо, перший кліп, знятий Таню Муіньо для Гаррі Стайлза номінували на "Ґреммі". 

Таню Муіньо зняла рекламу для Dior: ВІДЕО