Facebook

Українська ІТ-компанія Master of Code Global розробила чат-бот Post Mortem Post для соцмережі Facebook, який дозволяє створювати прощальні дописи, що будуть опубліковані вже після смерті користувача.  

"Цей бот допоможе запланувати останнє повідомлення користувача, яке буде опубліковане після смерті та міситиме заклик до пожертви на благодійність", — пояснюють у Master of Code Global.

Щоб скористатися ботом, потрібно зайти на сторінку Post Mortem Post та натиснути кнопку "Надіслати повідомлення". Це запустить діалог з чат-ботом. Далі бот попросить обрати Legacy Contact — людину, яка матиме право керувати Facebook-профілем користувача після його смерті. Також потрібно буде вказати благодійну організацію, яку користувач хоче підтримати у своєму прощальному повідомленні.  

В результаті чат-бот згенерує посмертний допис, який можна буде переслати своєму Legacy Contact, щоб він або вона змогли опублікувати його від імені користувача, коли той помре.

Нагадаємо, мільярдер Ілон Маск заявив, що хоче зробити Twitter найточнішим джерелом інформації. Також він анонсував майбутні оновлення у соцмережі.

Ілон Маск купив Twitter та звільнив попереднє керівництво