Україна офіційно підтвердила участь у Євробаченні-2024

Україна офіційно підтвердила свою участь у Євробаченні-2024.

Про це йдеться на сайті Суспільного Мовлення.

Фінал пісенного конкурсу в наступному році відбудеться 11 травня у Мальме, Швеція. Прийом заявок на український нацвідбір розпочнеться вже цього тижня.

Музичним продюсером знову обрали лідера гурту Рianoбой Дмитра Шурова. Він розповів про одне з нововведень наступного Нацвідбору.

"Звертаюся зараз до всіх: включайтеся, ми маємо створити і вибрати наступну пісню, якою пишатиметься країна, пісню, яка підкорить серця всієї Європи і запалить нову зірку з України. Цього року на вас чекає сюрприз — ви зможете самі обрати одного з фіналістів. Попереду багато цікавого", — розповів Шуров.

До цього очільниця делегації України на конкурсі Оксана Скибінська також натякала, що українців чекають нововведення, які "ще більше долучитися до ухвалення ключових рішень відбору". "Більше інформації про умови та новинки нацвідбору з’явиться вже цього тижня, коли стартує приймання заявок", — зазначила Скибінська.

Нагадаємо, у 2023 році перемогу на Євробаченні здобула представниця від Швеції Loreen з піснею Tattoo. TVORCHI, які представляли Україну, посіли шосту сходинку.