Стіна на кордоні з білоруссю

У північних регіонах України тривають роботи зі зведення стіни на кордоні з білоруссю. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Зокрема, будівництво стіни активно продовжується у Волинській області, де вже облаштували близько трьох кілометрів державного кордону. Інженерні загородження складаються із залізобетонного паркану з колючим дротом, а також рову та насипу вздовж нього. 

"Це ще не все, але подробиць розкривати не будемо", — зазначив Тимошенко.

Також стіну будують вздовж кордону у Рівненській,та Житомирській областях. Крім того, зводять фортифікаційні споруди та облаштовують кордон у тих областях, які межують з територією росії.

"Наші прикордонники 24/7 відстежують ситуацію, мають все необхідне обладнання для того, щоб побачити ворога далеко в тилу. Важливо, що над облаштуванням кордону системно працює обласна влада та місцевий бізнес. Ми всі хочемо захисту, ми робимо все, щоб зупинити навіть гіпотетичне просування ворога", — зазначив заступник керівника ОП.

Нагадаємо, у ГУР офіційно підтвердили, що українські війська увійшли до Херсону та повертають його під контроль України. Російським військовим, що могли залишитись у місті, пропонують здаватися, поки в них ще є така можливість.

UNITED24 відкрила збір коштів на український флот морських дронів