Україна — Бельгія: пряма трансляція матчу Євро 2024

Сьогодні, 26 червня 2024 року, збірна України з футболу зіграє останній матч групового раунду Євро-2024 проти команди Бельгії. Вирішальний поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом. Матч пройде у Німеччини на стадіоні "Арена Штутгарт".

Де дивитися та слухати матч Україна – Бельгія

Україна — Бельгія: пряма трансляція третього матчу Євро 2024Пряму трансляцію матчу Україна – Бельгія можна подивитися в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, а також на MEGOGO. Мешканці Києва зможуть подивитися матч збірної на каналі Суспільне Київ о 19:00. Послухати матч наживо з коментаторами можна на Радіо Промінь.

Прогнози букмекерів на матч Україна – Бельгія

У третьому матчі групового турніру Україні потрібна перемога, яка гарантуватиме підопічним Сергія Реброва місце у топ-2 групи та путівку до плей-оф. Букмекерські контори прогнозують збірній України нічию або поразку. На перемогу збірної Бельгії приймають ставки з коефіцієнтом 1,68. На перемогу збірної України приймають ставки 5,40, на нічию — 4.00.

Нагадаємо, що другий матч, який проходив у Дюссельдорфі, збірна України перемогла збірну Словаччини з рахунком 2-1. У першому поєдинку Україна поступилася Румунії 0:3, на що українці відреагували мемами.

Де у Києві подивитися матчі Євро-2024 з футболу на великому екрані