Uklon запустив у своєму додатку опцію благодійних внесків
Фото: facebook.com

Сервіс виклику авто Uklon запустив у своєму додатку опцію "Благодійний внесок" для підтримки проєкту #UklonВолонтер. Пожертвувати гроші зможуть усі охочі.

Щоб зробити пожертву, потрібно на головному екрані додатка Uklon натиснути на кнопку “"Благодійний внесок" та вказати суму, яку користувач хоче перерахувати на благодійність. Звіти щодо того, на які потреби йдуть кошти, щотижня викладають в соцмережах компанії.

#UklonВолонтер — це благодійний проєкт, який допомагає з транспортом військовим, волонтерам та працівникам критичної інфраструктури міст. Проєкт об'єднує тих, кому потрібна допомога (військові, тероборона, волонтери, медпрацівники) з тими, хто може її надати (ресторани, АЗС, аптеки, мережі супермаркетів). 

Від початку проєкту компанія Uklon вже проінвестувала 3 978 824 грн на забезпечення логістики для лікарень, людей похилого віку, територіальної оборони та ЗСУ. При цьому, 660 564 грн від загальної суми було зібрано завдяки пожертвам користувачів сервісу.

Разом з партнерами, волонтерами та водіями Uklon здійснив 11 588 поїздок та доставлено: 273 140 порцій їжі, 11 400 літрів води, 8 340 кілограмів продуктів та 10 140 літрів пального.

Волонтери, яким потрібна транспортна допомога, можуть заповнити онлайн-форму для її отримання.