Uklon запускає Ski Bus у Буковель

В розпал нового гірськолижного сезону, онлайн сервіс виклику авто Uklon запускає комфортний та кайфовий Ski Bus до Буковелю. Партнером-перевізником стала компанія Gunsel.

Перший рейс Uklon Ski Bus стартує 13 січня 2022 року, а передзамовлення квитків відкривається з 5 січня. За розкладом Uklon Ski Bus відправлятиметься щочетверга з Києва до Буковелю, а кожної неділі – за зворотним маршрутом. Повна вартість квитка – 750 грн в один бік, а на перший рейс діє ще й знижка до 50%.

Чому рейс Uklon крутіший за крутість:

❄️ Мандрівка твоїх лиж/сноубордів/санів включена у вартість квитка

❄️ Багато подарунків від партнерів

❄️ Комфорт: 100500 левела

❄️ Автобусний рейв (ну, типу)

Аби мандрівка до Буковелю пройшла кайфово, Uklon зібрав друзів Ski Bus, які допоможуть зробити це за твоїми правилами. Не розкриваючи всіх секретів, протягом поїздки на учасників чекатимуть сюрпризи від Pepsi та Lays, Jägermeister, мережі заправок Окко та звичайно ж Atlas Weekend Bar.

“Ми в Uklon звикли давати нашим користувачам більше, ніж просто хороший сервіс. І це перш за все про емоцію та спільний вайб. Розуміючи, що тільки комфортним трансфером нікого не здивувати, ми вирішили зробити таку дружню та атмосферну автобусну тусу, яка зарядить нас всіх перед відпусткою та катанням на лижах чи борді”, – говорить Вадим Іщенко, CMO Uklon.