Uber відновив роботу у Києві: подробиці
Фото: unsplash.com

Сервіс таксі Uber відновив роботу у Києві. Тепер компанія не братиме комісію за обслуговування, а всі гроші від поїздок надходитимуть водіям.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Відсьогодні Uber відновив роботу в Києві. Щоб підтримати негайне відновлення міста, Uber не стягуватиме комісії за поїздки - повна вартість проїзду, сплачена пасажирами, надходитиме безпосередньо місцевим водіям", — заявила регіональний менеджер Uber у Європі, Близькому Сході та Африці Анабель Діаз.

Також вона додала, що компанія пожертвує 10 тисячами безкоштовних поїздок держслужбовцям та іншим працівникам критичної інфраструктури, які надають необхідну допомогу та послуги киянам.

Сервіс таксі продовжує працювати у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Чернівцях, Хмельницькому, Луцьку та Рівному.

Uber продовжує співпрацювати з неурядовими організаціями, волонтерськими центрами та бізнесом для підтримки українців. Так, наприклад, у додатку доступні промокоди на безкоштовні поїздки до центрів здачі крові донорам з DonorUA. Користувачі, зареєстровані на сайті DonorUA, зможуть скористатися одноразовим промокодом для замовлення поїздки у додатку Uber в обидва боки вартістю до 150 грн кожна.

Київське метро відновить рух обома коліями на синій та зеленій гілках