У Василькові будують новий багатоквартирний будинок замість зруйнованої п'ятиповерхівки: подробиці

Замість зруйнованого під час ракетного обстрілу у лютому 2022 року п’ятиповерхового будинку у Василькові будують новий — на 96 квартир.

Про це повідомив керівник Служби відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області Руслан Ничік.Замість зруйнованого під час ракетного обстрілу у лютому 2022 року п’ятиповерхового будинку у Василькові будують новий — на 96 квартирБудинок по вулиці Декабристів, 42 зруйнували вщент та визнали непридатним для експлуатації — його повністю демонтували.

На об’єкті провели комплекс робіт, а саме:

  • Влаштували пальове поле — понад три сотні буроін’єкційних паль;
  • Облаштували монолітні вертикальні конструкції підвалу II секції та частково I секції;
  • Встановили фундаментні плити.

Наступний етап будівництва — зведення монолітного каркаса будинку та мурування зовнішніх та внутрішніх стін. Замість зруйнованого під час ракетного обстрілу у лютому 2022 року п’ятиповерхового будинку у Василькові будують новий — на 96 квартирНовий дев’ятиповерховий будинок буде з укриттям цивільного захисту, утепленим фасадом, з оздобленням будуть й місця загального користування. 

Також проєкт передбачає благоустрій території. Замість зруйнованого під час ракетного обстрілу у лютому 2022 року п’ятиповерхового будинку у Василькові будують новий — на 96 квартир“Наш Київ” вже писав, що на Київщині відбудовують три мости, зруйновані під час повномасштабної війни.

У Бучі планують реконструювати Вокзальну площу за допомогою 3D-принтера: подробиці